Zete Karting

Bine ai venit pe site-ul Zete Karting!

Mai jos poți afla mai multe despre serviciile noastre și poți rezerva o experiență cu prietenii, familia sau colegii în cel mai scurt timp.

Pista noastră unică de karting este situată la periferia localității Sub Cetate, în zona Desag Resort, pe malul Târnavei, în valea Deșag.

Inima complexului este, bineînțeles, pista de karting, unde poți avea parte de adrenalină cu ajutorul karturilor electrice. Cu toate acestea, încă din primul moment ne-am străduit să oferim vizitatorilor noștri o gamă cât mai largă de servicii. Acum te poți bucura nu numai de experiența kartingului, ci și de o gamă completă de servicii. Acest lucru a transformat locul într-unul perfect pentru team building-uri, evenimente cu prietenii și familia, petreceri de burlaci sau burlăcițe, petreceri pentru copii etc.

Tot ce trebuie să faci este să-ți aduni prietenii și să vă bucurați de această experiență la umbra pădurii.

Hai cu viteză!

Desag Resort

Zete Karting este găzduit de un centru de agrement complet unic în zonă. Deșag Resort a fost construit pentru cei care iubesc recreerea activă și relaxarea. Căsuțele noastre tematice sunt opțiuni unice de cazare pentru un sejur memorabil. Restaurantul și sala noastră de evenimente pot găzdui grupuri mici și mari de turişti cu preparate tradiționale din zonă, iar centrul Back To Nature Spa, situat pe malul Târnavei, include toate serviciile pe care un călător le așteaptă de la o relaxare în apă. În plus, oferim o gamă completă de activități recreative în aer liber: rafting cu caiace, focuri de tabără, grătare, drumeții, închiriere de biciclete, off-road etc.

Cu acest pachet de servicii ne adresăm tuturor, fie că este vorba de un weekend romantic, evenimente de familie, reuniuni, team building-uri, petreceri de burlaci, petreceri pentru copii etc.

Mergi la resort!
Evenimente

Desag Resort situat lângă pista de karting, este locul perfect pentru orice tip de eveniment. Încă de la început, scopul nostru nu a fost doar să oferim karting la Zete Karting, ci și să le oferim piloților oportunitatea să profite la maxim de timpul dintre două curse. Contactează-ne și cere o ofertă!

Preţuri

Program normal

Curse Cursă de 1×8 minute Cursă de 3×8 minute
Junior 50 ron/persoană 135 ron/persoană
Adult 60 ron/persoană 165 ron/persoană
Tandem 70 ron/2 persoană 195 ron/2 persoană

 

Evenimente private

Curse Numărul curselor
Adulți
10-30 31-40 41-50 51+
53 ron/pers.

/cursă

51 ron/pers.

/cursă

48 ron/pers.

/cursă

46 ron/pers.

/cursă

Purtarea căștii și a măștii este obligatorie pe pistă, dar ne vom asigura de acest lucru! Desigur, dacă ai al tău și ai vrea să-l folosești, nu-l uita acasă!

Descarcă regulament și declarație de asumare a răspunderii
Întrebări frecvente

 

Loader image

Nu se permite accesul a mai mult de 6-8 persoane deoarece riscul unor accidentări este mai mare și în plus nu mai este nici la fel de distractiv.

Da, puteți cumpăra vouchere! Suna la numărul de telefon 0755061554!

Nu este obligatoriu să faceți o rezervare, dar este recomandat deoarece se reduc timpii de așteptare!

La noi, kartingul nu este dependent de vârstă, ci de înălțime, așa că copiii peste 120 cm pot face karting independent! Dar nimeni nu este lăsat în afară, pentru că până și cei mici pot experimenta kartingul alături de părinți, în kartul nostru tandem!

Întrucât o cursă durează 8 minute, poți face 10 sau chiar 18 ture în acel timp, în funcție de viteza și priceperea ta!

Cardurile de vacanță nu sunt acceptate dar se poate plătii cu card bancar sau în numerar.

Contact

Adresă

537364 Sub Cetate 22/A,
Judetul Harghita, ROMANIA

Coordonate GPS:
46.425940,25.389519

Sovata – Odorheiu Secuiesc: DN13A șosea – 47 km Odorheiu Secuiesc – Sub Cetate (Zetevar Pensiune și Restaurant): DN13A șosea și DJ138 rutier – 16 km

Orar

Luni: Închis

Marți: Închis

Miercuri: Închis

Joi: 14:00-20:00

Vineri: 14:00-20:00

Sâmbătă: 10:00-20:00

Duminică: 10:00-20:00

Telefon

+40 755 061 554

+40 754 818 505

E-mail

zetekarting@gmail.com